CASALS D’ESTIU TU TRIES

Bona tarda, tal i com vam quedar a la reunió us fem arribar la difusió de les preinscripcions al casal d’estiu 2020 de moment farem difusió dels casals de Juliol i més endavant, quan tinguem més informació us farem arribar casal d’agost i setembre. Us adjuntem els cartells informatius per les vostres xarxes i la pàgina web.
En cas de dubte a l’hora de fer la preinscripció, les famílies es poden adreçar per telèfon al 622313476 i al 627235392. Com també la poden fer directament per telèfon, per tant tindran dues vies d’accés.
Per últim, voldríem saber si heu pogut fer el llistat d’alumnes que valoreu prioritari la seva participació.
A més, us adjuntem enllaç del formulari google per tal que el feu arribar a les vostre famílies: https://forms.gle/a8nRV8saAAJd8ySt5

També, teniu el formulari en cas d’enviarlo per mail:

Formularios de Google
Te he invitado a que rellenes un formulario:
Información actividades de verano

¡Estimadas familias! Somos la Asociación Tu Tries, el curso pasado organizamos los casales de verano en el barrio de Can Boada del Pi. Antes de empezar con la inscripción a los casales de verano, os queremos hacer una pequeña encuesta para conocer vuestras necesidades.

Por favor, contestad las preguntas sin pensar en el condicionante económico y solo teniendo en cuenta si tenéis la necesidad o si os gustaría que vuestro/a hijo/a participara de estas actividades.

SE PODRÁ ACCEDER A DIFERENTES TIPOS DE BECAS A PARTE DE LAS AYUDAS DE SERVICIOS SOCIALES. VALORAREMOS CADA CASO.

RELLENAR FORMULARIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *