CURSOS DE LLENGUA PER A FAMÍLIES

Busquem adults que vulguin aprendre o millorar el seu castellà o català!

El projecte “Aprenem-Famílies en Xarxa” de Casa Àsia, es farà en el marc del projecte “Instituts Oberts”, projecte de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat, que s’està portant a terme a Terrassa per part del Servei de Ciutadania.

Es tracta d’un projecte on els/les alumnes de l’institut Nicolau Copèrnic faran de “professors/es” de català o castellà a persones adultes que necessitin aprendre o millorar l’idioma.

Les “lliçons” de cada dia, en forma de dossier, les proporciona una dinamitzadora, que està sempre present a l’aula. Aquestes lliçons són les que es treballen per parelles (jove voluntari/a i persona adulta). La persona adulta pot ser familiar o no de la persona voluntària.

Aquest projecte el farem els dimecres a la tarda a l’Institut Nicolau Copèrnic. S’ha d’acabar de definir l’horari amb les persones participants (alumnes i familiars/adults).

Les classes de llengua són els dimecres de 15.30 a 16.30h, a l’IES Nicolau Copèrnic.

Si coneixeu alguna persona adulta a qui pugui interessar rebre classes gratuïtes de llengua “particulars” per part d’un/a jove.
Si es així, si us plau, vagi el dimecres a les 15.30h a l’Institut Nicolau Copèrnic.

Les persones adultes que assisteixin al 80% de la formació o més, obtindran un certificat d’assistència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *