BENVINGUTS I BENVINGUDES AL NOU CURS 2014/15

Benvolgudes famílies,

Des de l’escola volem aprofitar aquests darrers dies de vacances per presentar el nou equip directiu, el qual s’ha posat el present curs al capdavant de la direcció del centre:

– La Lídia Rovira, com a Directora,
– La Irene Güell, com a Cap d’Estudis)
– La Isabel Amate, com a Secretaria.

Després d’un procés democràtic on hi va participar tot el professorat del Ceip Marià Galí van ser elegides com a nou equip directiu per aquest curs 2014-15.

Així doncs, en primer lloc volem felicitar al passat equip directiu, conformat per la Maribel Morera, l’Asunción Muriana i la Teresa Cucurull, per la seva tasca realitzada. Durant tots aquests anys ha estat un plaer treballar amb elles. Ens han demostrat com la feina ben feta, el treball en equip i l’esforç donen els seus fruits, tot elevant la docència al nivell que es mereix en aquesta societat.

En segon lloc, volem animar a totes les famílies a seguir en la línia de treball en què ja es troben. Aquesta línia de lluita diària que malauradament no podem deixar enrere. Tots plegats sabem que segueixen sent moments complexos per a la majoria de famílies i que, en molts casos, es fa difícil mantenir la il•lusió que l’aprenentatge requereix. Amb tot, cal ser conscients que els nens d’avui són el futur del demà, i és per això que cal que fer un esforç per tal d’aconseguir que els nostres alumnes, els vostres fills, esdevinguin persones crítiques amb el món d’avui, el futur del demà.

Esperem comptar amb el vostre recolzament. Gràcies per tot.

Recordeu que l’escola comença el proper dilluns dia 15 en horari de matí i tarda (excepte els alumnes de P-3).

Per la ignorància es descendeix a la servitud, per l’educació s’ascendeix a la llibertat” Diego Luis Córdoba (advocat i polític colombià).

bon inici curs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *