febr. 14

CARNESTOLTES 2019

febr. 12

CURSOS DE LLENGUA PER A FAMÍLIES

Busquem adults que vulguin aprendre o millorar el seu castellà o català!

El projecte “Aprenem-Famílies en Xarxa” de Casa Àsia, es farà en el marc del projecte “Instituts Oberts”, projecte de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat, que s’està portant a terme a Terrassa per part del Servei de Ciutadania.

Es tracta d’un projecte on els/les alumnes de l’institut Nicolau Copèrnic faran de “professors/es” de català o castellà a persones adultes que necessitin aprendre o millorar l’idioma.

Les “lliçons” de cada dia, en forma de dossier, les proporciona una dinamitzadora, que està sempre present a l’aula. Aquestes lliçons són les que es treballen per parelles (jove voluntari/a i persona adulta). La persona adulta pot ser familiar o no de la persona voluntària.

Aquest projecte el farem els dimecres a la tarda a l’Institut Nicolau Copèrnic. S’ha d’acabar de definir l’horari amb les persones participants (alumnes i familiars/adults).

Les classes de llengua són els dimecres de 15.30 a 16.30h, a l’IES Nicolau Copèrnic.

Si coneixeu alguna persona adulta a qui pugui interessar rebre classes gratuïtes de llengua “particulars” per part d’un/a jove.
Si es així, si us plau, vagi el dimecres a les 15.30h a l’Institut Nicolau Copèrnic.

Les persones adultes que assisteixin al 80% de la formació o més, obtindran un certificat d’assistència.

febr. 11

RECONEIXEMENT ANTONIO GIL

El passat divendres 8 de febrer a l’Auditori Municipal va tenir lloc un acte de reconeixement als professors de la comarca que s’han jubilat al llarg del curs passat, el 2017-2018. És un acte ja tradicional i aquest cop ha comptat amb la presència, del nostre estimat docent ANTONIO GIL ESCANEZ, mestre de la nostra escola durant quasi 40 anys i que ha estat tutor, coordinador informàtic, especialista d’anglès i editor/fundador de la revista de l’escola El Mussol. L’Antonio es va jubilar al mes de juny de l’any passat, però manté el contacte amb l’escola. Volem agrair-li tot el que ha fet i les empremtes que ha deixat! Gràcies Antonio!

febr. 06

JORNADA DE PORTES OBERTES

gen. 22

TROBADES D’HABILITATS PARENTALS

El proper dimarts a les 9 del matí comencen les trobades de pares i mares a l’Escola Marià Galí. Aquestes trobades seran cada dimarts del segon trimestre a les nou al matí. Les xerrades estaran dirigides per l’Esther i la Ramona del servei educatiu de Terrassa. Podeu demanar les inscripcions a direcció ja que les places són limitades.

Animeu-vos a participar!

des. 21

FEM CAGAR EL TIÓ!!

Ja s’ha acabat el trimestre i, com cada curs, hem fet un esmorzar conjunt tota la COMUNITAT DE PETITS i hem fet CAGAR EL TIÓ!!

Aquí teniu les fotografies:

L’EQUIP DE MESTRES DE LA COMUNITAT DE PETITS US DESITGEM QUE DESCANSEU I GAUDIU D’AQUESTS DIES DE FESTA!!

Ens tornem a veure el 8 de gener de 2019

des. 21

VÍDEOS CONCERT DE NADAL

CLIQUEU A LA IMATGE PER VEURE ELS VÍDEOS AL CANAL YOUTUBE DE L’ESCOLA.

 

des. 20

CONCERT DE NADAL

Cliqueu a la imatge per poder veure la resta d’imatges.

L’Escola us desitja unes molt Bones Festes!

des. 19

CONCERT DE NADAL

Famílies, aquí teniu tota l’explicació del funcionament del concert de demà. Us recordem que començarà a les 09:15 i finalitzarà a les 12:30. Us hi esperem i desitgem que gaudiu de l’espectacle.

des. 19

CROS ESCOLAR 2018

Entrades anteriors «