març 11

JORNADA PORTES OBERTES

La jornada de portes obertes serà el proper dimecres 13 de març a les 15:00 hores i el dijous 14 de març a les 17:00 hores.

març 07

COMIAT CARNESTOLTES 2019

març 06

FESTA CARNESTOLTES 2019

març 06

VAGA 8 DE MARÇ

CONVOCATÒRIA VAGA DIVENDRES 8 DE MARÇ

Les organitzacions sindicals IAC, I-CSC, CGT, CNT, SUTSO, CO.BAS, AST, SINDI.CAT i Confederació Intersindical han comunicat una jornada de vaga general per al dia 8 de març de 2019, de 00.00 a 24.00 hores.

Els sindicats CCOO, UGT i USOC han comunicat una jornada de vaga general de 2 hores en cadascun dels torns de treball per al mateix 8 de març. En concret per a les jornades partides i per a les jornades continuades en torn de mati, la vaga serà de 12.00 a 14.00 hores; per a les jornades continuades en torn de tarda, la vaga serà de 16.00 a 18.00 hores; i per a les jornades continuades en torn de nit, la vaga es farà durant les 2 hores del torn nocturn que comenci en la jornada del dia 8, excepte en aquells àmbits, sectors o empreses, que es notifiqui expressament un horari diferent.

L’Escola oferirà serveis mínims.

març 01

CARNESTOLTES 2019

febr. 26

ARRIBADA CARNESTOLTES

  FOTOS DE L’ARRIBADA 

VÍDEO DE L’ARRIBADA

febr. 21

CONSIGNES CARNESTOLTES 2019

 

febr. 14

CARNESTOLTES 2019

febr. 12

CURSOS DE LLENGUA PER A FAMÍLIES

Busquem adults que vulguin aprendre o millorar el seu castellà o català!

El projecte “Aprenem-Famílies en Xarxa” de Casa Àsia, es farà en el marc del projecte “Instituts Oberts”, projecte de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat, que s’està portant a terme a Terrassa per part del Servei de Ciutadania.

Es tracta d’un projecte on els/les alumnes de l’institut Nicolau Copèrnic faran de “professors/es” de català o castellà a persones adultes que necessitin aprendre o millorar l’idioma.

Les “lliçons” de cada dia, en forma de dossier, les proporciona una dinamitzadora, que està sempre present a l’aula. Aquestes lliçons són les que es treballen per parelles (jove voluntari/a i persona adulta). La persona adulta pot ser familiar o no de la persona voluntària.

Aquest projecte el farem els dimecres a la tarda a l’Institut Nicolau Copèrnic. S’ha d’acabar de definir l’horari amb les persones participants (alumnes i familiars/adults).

Les classes de llengua són els dimecres de 15.30 a 16.30h, a l’IES Nicolau Copèrnic.

Si coneixeu alguna persona adulta a qui pugui interessar rebre classes gratuïtes de llengua “particulars” per part d’un/a jove.
Si es així, si us plau, vagi el dimecres a les 15.30h a l’Institut Nicolau Copèrnic.

Les persones adultes que assisteixin al 80% de la formació o més, obtindran un certificat d’assistència.

febr. 11

RECONEIXEMENT ANTONIO GIL

El passat divendres 8 de febrer a l’Auditori Municipal va tenir lloc un acte de reconeixement als professors de la comarca que s’han jubilat al llarg del curs passat, el 2017-2018. És un acte ja tradicional i aquest cop ha comptat amb la presència, del nostre estimat docent ANTONIO GIL ESCANEZ, mestre de la nostra escola durant quasi 40 anys i que ha estat tutor, coordinador informàtic, especialista d’anglès i editor/fundador de la revista de l’escola El Mussol. L’Antonio es va jubilar al mes de juny de l’any passat, però manté el contacte amb l’escola. Volem agrair-li tot el que ha fet i les empremtes que ha deixat! Gràcies Antonio!

Entrades anteriors «