nov 19

Sortida a Can Bonvilar

El passat 5 de novembre els alumnes de CI vam anar d’excursió al bosc de Can Bonvilar. Vam fer l’activitat de “l’avi Josep ens explica el bosc”. I unes monitores molt amables ens van explicar moltes coses. Ens van cansar una mica perquè vam caminar molt, però vam poder veure la Mola per un monocle, vam observar arbres típics de la zona i vam parlar dels animalons que s’amaguen al bosc.

Va ser una sortida molt maca. Voleu veure fotos?

nov 05

Sortida de Cicle Superior al Parc Natural de Sant Llorenç

oct 30

Celebrem la Castanyada!

Aquesta tarda, el cicle de Parvulari i Cicle Inicial, hem celebrat la festa de la Castanyada amb la visita de la Castanyera i la Flautina.

Els nens i les nenes han ballat danses tradicionals que han treballat a Música amb l’Almudena i, els més grans, també han cantat cançons en anglès que han treballat amb el Manel.

Aquí teniu les fotos de la celebració!

 

oct 26

COMENCEN ELS ESPAIS A EDUCACIÓ INFANTIL

La setmana passada a Educació Infantil vam començar els nous espais d’aprenentatge basats en les vuit intel·ligències múltiples. En aquests espais hi participen tots els alumnes d’Infantil repartits en vuit espais triats on l’alumne tria a quin espai hi vol participar. Aquí teniu una petita mostra del primer dia.

set 16

XANDALLS NOUS

imageL’Escola informa que aquest curs es canvia el xandall. Els xandalls d’altres cursos seguiran sent oficials i per tant, es poden portar encara. A partir del 15 d’octubre, tal i com diu a la normativa de l’escola, serà obligatori per a tots els alumnes.

La venda de xandalls d’inici de curs serà del 5 al 8 i d’octubre i del 13 al 15 del mateix mes. La resta de l’any, la venda serà el segon dimecres de cada mes a “La Caseta” del AMPA de 15:10 a 16:10 hores.

Aviat us informarem dels preus dels nous xandalls.ñ

XANDALLS

PREUSVELLS

PREUS NOUS

set 04

REUNIÓ D’INICI DE CURS

REUNIOP3

jun 30

BON ESTIU A TOTHOM

jun 26

Repartiment d’orles alumnat de 6è

jun 23

El petit avet. Teatre, 4tA.

jun 19

Festa de fi de curs d’Educació Infantil

Com cada any ens hem acomiadat amb molts tallers i jocs amb ajuda de mares. Ens ho hem passat molt bé.Aquí teniu unes fotos. Bon estiu.

Older posts «